Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Pozápasové reakcie z Brezna

Hlasy po zápase 30. kola FL Podbrezová - Moravce (0:2)
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Branislav Benko, tréner Podbrezovej: "Podali sme jeden bezduchý, bezkrvný, bezemočný výkon, najslabší na jar, bez jednej šance. Moravce ich tiež nemali, vystrelili však dvakrát na bránku a dva razy trafili. My sme museli riskovať, odkryli sme obranu, súperovi sa ľahšie útočilo. Takto odovzdaných chlapcov s hlavou dole som nevidel, z výkonu som veľmi sklamaný. Chýbal nám Minčič, najmä pri štandardkách, dirigovaní obrany, no nemyslím si, že to bola príčina prehry. Hráči si musia medzi sebou povedať všetko, inak sa nedá. Teraz čakáme, kedy bude koniec, lebo neviem ako sa mužstvo z prehier spamätá."

Branislav Mráz, tréner Zl. Moraviec: "Zodpovedne sme sa pripravli, vedeli sme, čo máme hrať, dobre sme sa v defenzíve zorganizovali. V ofenzíve nám nefungovalo finálne zakončenie, dôležité bolo, že sme súpera ubránili pri štandardkách. Pre nás je to toto víťazstvo krásne, znamená už veľkú istotu pri záchrane."

Michal Pintér, strelec úvodného gólu: "Zo začiatku sa hralo opatrne, neotvárala sa hra. Keď sme strelili prvý gól, bol to iný zápas, využili sme brejk, a to nám pomohlo, upokojili sme celý priebeh. Snažili sme sa o bod, získali tri, urobili dôležitý bod k záchrane. Ideme od zápasu k zápasu, ešte si chceme futbal užiť, ale už pokojnejším spôsobom."

Zdieľajte:
Pridal: TASR
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články