Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Šialenstvo! Fanúšik Bocy napadol hráčov River Plate kaserom

Odvetu osemfinále Copa Libertadores nedohrali.
Zdroj: youtube.com
Zdieľajte:

Štyria hráči argentínskeho River Plate skončili v nemocnici potom, čo ich kaserovým sprejom napadol fanúšik Bocy Juniors, pri nástupe hráčov na druhý polčas. Odveta osemfinále Copa Libertadores sa tak po bezgólovom prvom polčase skončila predčasne.

Zápas bol po incidente na zhruba hodinu prerušený, následne ho hlavný rozhodca ukončil a o jeho osude rozhodne disciplinárna komisia. Na útok sprejom najviac doplatila štvorica Leonardo Ponzio, Leonel Vangioni, Matias Kranevitter a Ramires Funes Mori. "Bolí ma celé telo. Niečo tam pustili, nie som si istý čo, ale asi korenistý spej. Také niečo sa nesmie stávať," povedal Ponzio.

Hráčov River Plate pravdepodobne napadol fanúšik, ktorého na štadióne La Bombonera zachytili televízne kamery ako má ruku na plášti prenosného tunela. Prezident Bocy Daniel Angelici sa ospravdelnil, žiada ale, aby jeho tím nebo za počínanie fanúšikov potrestaný. "Prijímame zodpovednosť, nemyslíme si však, že zodpovední sú hráči. Urobíme maximum, aby sme čo najskôr našli páchateľa," uviedol podľa agentúry Reuters. Podľa Angeliciho je ťažké zabrániť tomu, aby diváci podobnú vec preniesli na štadión. "Sprej je malý, vojde sa do vrecka a keď je tu skoro 50 tisíc ľudí, môže to ochranke uniknúť," dodal.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: dailymail.co.uk

Diskusia

Podobné články