Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Talianske média po postupe Juventusu: Vykopol ich bývalý hráč

Reakcie talianskych a španielskych médií po postupe Juventusu Turín do finále futbalovej Ligy majstrov cez obhajcu titulu Real Madrid:
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

TALIANSKO:

Gazzetta dello Sport: "Juventus sníva - je vo finále! Real vykopol z Ligy majstrov vlastný odchovanec. Talianskeho šampióna čaká v berlínskom finále Barcelona."

Corriere dello Sport: "Z Berlína do Berlína za splnením sna. Buffon a Pirlo, výskajte a smejte sa. Deväť rokov po zisku titulu na MS sa vrátite do nemeckej metropoly. Gigi a Andrea, práve vy dvaja ste symbolmi tohto triumfu."

La Repubblica: "Šampióni, veľký Juventus postúpil do finále. Taliansky futbal sa vracia do Berlína."

ANSA: "Juventus to dotiahol do finále, v ktorom ho čaká Barcelona. Bielo-čierni dokázali na Santiago Bernabeu remizovať 1:1, postupový gól zariadil Morata."

ŠPANIELSKO:

Marca: "Ďalšia fraška na Bernabeu. Vyzeralo to, že rany sa zahojili, no prišiel bolestivý pád. Stánok Realu Madrid už nie je talizmanom "bieleho baletu".

El Pais: "Morata prekazil madridský sen o ďalšom finále Ligy majstrov. Bývalý hráč Realu odpovedal na vedúci gól Cristiana Ronalda a posunul Juventus do berlínskeho zápolenia proti Barcelone."

Mundo Deportivo: "Real zakončí sezónu bez ligového titulu, pohárového triumfu i víťazstva v Lige majstrov. Namiesto treble je z toho trojitá fraška."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články