Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ďalšia megahviezda do obrany PSG!

Po Davidovi Luizovi si parížsky celok robí zálusk na ďalšieho hviezdneho obrancu!
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

V súčasnej dobe sú na futbalovom trhu žiadaní predovšetkým obrancovia. O odchode Davida Luiza do Paris Saint - Germain vie už zrejme každý a pravdepodobne to nebude jediná hviezda čo posilní obranu PSG. Prestup skúseného Daniho Alvesa do Parku princov totiž rozpútal veľkú vlnu dohadov, ktoré by mohli byť aspoň čiastočne pravdivé.

A tou najväčšou zmenou, ktorá sa s týmto obchodom spája, by mal byť odchod nejakého obrancu z Paríža. Tým by mal byť brazílsky talent Marquinhos, ktorý zažiaril v drese rímskeho AS. V tíme je príliš veľká konkurencia, navyše vo chvíli, keď o miesto bojujete s Thiagom Silvom. Svoj boj mladý talent z Brazílie zrejme vzdá, pretože po ňom zatúžila Barcelona. A to je samozrejme veľké lákadlo pre každého futbalistu.

Ostatne, Marquinhos sa tomuto prestupu rozhodne nebráni. "Mám zmluvu, ktorá vyprší až v júni 2018. Budeme sa spolu s klubom a s mojím agentom baviť o mojej budúcnosti, pretože je to pre mňa veľmi dôležité obdobie. Ak sa o mňa Barcelona skutočne zaujíma, je to samozrejme moc pekné. Lichotí mi to, pretože Barcelona je klub, ktorý vyhral všetky súťaže na svete. Nič iného o Barcelone nemôžem povedať."

V posledných hodinách dokonca došlo k tajnej schôdzke vedenia Barcelony a PSG, ktorá má dvoch menovateľov. Kým do Barcelony by mohol odísť Marquinhos, opačným smerom by mal ísť Dani Alves. PSG potrebuje kvalitného a skúseného hráča a Dani Alves dokonale zodpovedá prototypu slávneho mena a výborného hráča. Marquinhos má v Barcelone veľmi dobrý kontakt, ktorý by mohol dohodu urýchliť. Je ním tréner Luis Enrique, s ktorým ho spája spoločná minulosť v AS Rím.

Barcelona ponúka 15 miliónov eur plus práva na Daniho Alvesa. Prípadná dohoda by mala byť na svete ešte pred začiatkom majstrovstiev sveta! To by znamenalo, že Dani Alves a David Luiz by v reprezentácii mali trénovať vzájomnú komunikáciu, pretože by mohli byť už veľmi skoro spoluhráčmi.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: goal.com

Diskusia

Podobné články