Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Prestupová bomba menom Petr Čech!

Už je jasné kam povedú kroky Petra Čecha!
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Existuje iba pár klubov kam by mohol Petr Čech prestúpiť. Britský denník Mirror priniesol informáciu že by mal odísť do PSG.

Už majú Ibrahimoviča, Silvu, Luiza a stále nemajú dosť. PSG túži aj po podpise ďalšieho skvelého hráča z Londýnskej Chelsea. Nejedná sa o nikoho iného ako miláčika fanúšikov Petra Čecha.

Chelsea musí riešiť otázku brankárskej jednotky keďže v lete sa vráti z hosťovania Thibaut Courtois ktorý je považovaný za najväčší brankársky talent súčasnosti. Thibaut prehlásil ak nebude číslo 1. Tak Chelsea opustí práve on. Mourinho stojí pred dôležitou otázkou či dať prednosť stálici v bránke Chelsea Petrovi Čechovi ktorý už chytá 10 za Blues alebo mladému Belgičanovi.

V PSG je jednotkou taliansky brankár Salvatore Sirigu ktorý je už dlhšiu dobu kritizovaný za svoje výkony a určite nedosahuje výkonnosť ako práve český brankár. PSG jedná aj s Hugom Llorisom ktorý hráva za Tottenham. Prestup dáva zmysel aj z toho hľadiska, že Čech už pôsobil vo francúzskom Rennes pred prestupom do Chelsea.

PSG už z Chelsea kúpila Davida Luiza, brazílsky stopér sa v ďaka čiastke 50 miliónov libier stal najdrahším obrancom sveta. PSG by naviac rada získala aj belgického reprezentanta Edena Hazarda.

ANKETA: Prestúpi Petr Čech do PSG?

  • Áno.

    57%

  • Nie.

    18%

  • Neodíde nikam.

    8%

  • Odíde niekam inam.

    18%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: 

Diskusia

Podobné články