Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

7 najpresnejších útočníkov Premier League

Top
Presnosť je jedna z najdôležitejších vlastností útočníka. Štatisticky veľmi zaujímavý je pomer striel na bránu a celkovo všetkých striel. My vám prinášame sedem hráčov, ktorých pomer je v tomto ohľade v Premier League najlepší.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Romelu Lukaku

Presnosť: 56%
Belgický útočník, za ktorého Everton zaplatil najväčšiu sumu v histórii klubu (28 miliónov libier), má zatiaľ päťdesiatšesť percentnú úspešnosť striel. Je jedným z ťahúňov útočnej sily Evertonu. V lige si pripísal osem gólov.

Brown Ideye

Presnosť: 57%
Nigérijský útočník sa stal najdrahším hráčom histórie West Bromwichu. Klub za neho Dynamu Kyjev zaplatil 10 miliónov libier. Hoci sa mu na začiatku príliš nedarilo, rozohral sa a teraz si drží dobrú formu.

Jonathan Walters

Presnosť: 57%
Spoločne s Petrom Crouchom je najlepším strelcom Stoke, na konte má sedem gólov . V Stoke má prezývku „Pán Spoľahlivý”, pretože každoročne dokáže gólovo prispieť. Z 33 striel išlo na bránu hneď 19.

Harry Kane

Presnosť: 61%
Kane v súčasnej dobe s 20 gólmi bojuje o pozíciu najlepšieho strelca Premier League s Agüerem. V Spurs by ho len veľmi ťažko vyvážili zlatom, pretože hlavne vďaka nemu sú stále v boji o európske poháre.

Diego Costa

Presnosť: 63%
Veľmi dobrú úspešnosť si drží španielsky útočník Chelsea. Od začiatku sezóny si na svoje konto pripísal celkom 75 striel, z nich na bránu letelo 47. Veľmi pôsobivé je aj číslo strelených gólov, ktorých dal 19 a aj vďaka týmto gólom získala Chelsea ligový titul.

Alexis Sanchéz

Presnoť: 63%
Fanúšikovia Arsenalu si tohto Čiľana nevedia vynachváliť. Jeho útočné nápady, z ktorých vzniká mnoho nebezpečných situácii, sú pre Arsenal nenahraditeľné. Na svojom konte má v súčasnej sezóne 19 gólov.

Charlie Austin

Presnosť: 67%
Pre niekoho možno prekvapenie. QPR je v súčasnej chvíli na predposlednom mieste tabuľky. Ich najlepší strelec, ktorý dal 17 gólov, a je tak celkovo štvrtý za triom Agüero, Kane, Costa, vychádza z tohto súboja ako víťaz. Ani jeho úctyhodná 67% presnosť nemusí zistiť londýnskemu tímu zotrvanie v prvej lige.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: FutbalovySvet.sk

Diskusia

Podobné články