Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Návrat strateného syna

Arsenal je pripravený ponúknuť 35miliónov libier za svojho bývalého kapitána Cesca Fabregasa, ktorý o svojom potencionálnom návrate informoval Arséne Wengera.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Podľa najnovších správ je Barcelona ochotná svojho odchovanca predať. Indície naznačujú, že nový tréner Barcelony Luis Enrique nie je veľkým fanúšikom Fabregasovej hry. Fabregas sa dokonca nezúčastnil prezentácie nových dresov, čo sa už v minulosti opakovalo v prípade Thiaga Alcantaru. Vo Fabregasovej zmluve s Barcelonou je zakomponovaná tzv „buy-back“ klauzula, podľa ktorej musí vedenie Barcelony informovať hráča o záujme Arsenalu, pokiaľ čiastka prekročí hranicu 30miliónov libier.

O Fabregasa je eminentný záujem i zo strany Manchesteru United, ktorý sa už o Fabregasa zaujímal skôr. Otázkou je, ako Fabregas zapadne do tímu Arsenalu, ktorý má aktuálne v strede poľa silnú dvojicu Wilshire – Ramsey. Wenger sa nechal počuť, že Fabregas je príliš dobrý na to, aby bol ignorovaný, takže sa máme na čo tešiť. Táto prestupová sága nie je ani zďaleka na konci.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Metro, Daily Mirror

Diskusia

Podobné články