Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Chelsea prebrala až polčasová reč Mourinha

Futbalistov londýnskej FC Chelsea po stredajšom víťazstve na ihrisku Leicestru City 3:1 delí od zisku majstrovského titulu už len krôčik.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Na čele tabuľky Premier League majú náskok trinástich bodov na obhajcu Manchester City a Arsenal Londýn a už v nedeľu v prípade triumfu nad Crystal Palace môžu spečatiť prvenstvo v najvyššej súťaži.

Výhra na ihrisku zostupom ohrozeného Leicestru sa však nerodila ľahko. Domáci využili bezkrvný výkon Londýnčanov v prvom polčase a krátko pred prestávkou sa ujali vedenia, keď skóroval Marc Albrighton. Hostí nakopla k lepšiemu výkonu až polčasová reč trénera Joseho Mourinha, ktorý si podľa vlastných slov v šatni vôbec nedával servítku pred ústa.

"Ak by som mal to, čo som povedal hráčom v šatni cez prestávku, zopakovať pred televíznou kamerou, bolo by tam veľa vypípaných slov. Nebolo to slušné ani pekné," povedal po zápase portugalský kouč pre televíziu BBC. Jeho slová však na hráčov fungovali a Chelsea po zmene strán otočila duel vo svoj prospech. Na 1:1 vyrovnal krátko po prestávke Didier Drogba, víťazný gól strelil v 79. minúte kapitán John Terry. Na konečných 3:1 upravil o štyri minúty neskôr Ramires.

"V druhom polčase to bolo už o inom. Domáci predviedli výborný výkon, boli našim asi najťažším súperom za posledný mesiac. V apríli od nás každý očakával, že stratíme body, ale my sme ich naopak získali a sme blízko k titulu. Potrebujeme už len tri body," dodal Mourinho.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články