Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Muchovi sa hrnú ponuky: Uvidíme, čo bude ďalej

Mucha má ponuky z Poľska a Ruska.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Brankárska dvojka slovenskej futbalovej reprezentácie Ján Mucha sa v novej sezóne možno vráti do Poľska. Tridsaťdvaročný účastník MS 2010 v Juhoafrickej republike o tejto možnosti povedal v rozhovore pre denník Pravda.

Mucha je na hosťovaní v Arsenale Tula, kde sa mu v uplynulých zápasoch podarilo trikrát udržať čisté konto a jeho tím sa tešil z plného bodového zisku. V minulosti úspešne pôsobil v Poľsku v klube Legia Varšava, odkiaľ jeho kroky smerovali do anglického Evertonu.

"Mojím súčasným klubom sú Krídla Sovietov Samara, ktoré bojujú o postup do Premier ligy, ale existuje aj možnosť, že zostanú v nižšej súťaži. V Samare sa mi po sezóne končí zmluva, takže budem voľný hráč. Mám aj dve ponuky z Poľska, ozývajú sa tiež kluby z Ruska, zatiaľ je skoro na konečné rozhodnutie. Teraz sa musím sústrediť na náročný záver ligy, chcem pomôcť sympatickému klubu z Tuly a jeho výborným fanúšikom, aby si aj v nasledujúcej sezóne vychutnávali zápasy v najvyššej ruskej súťaži," citoval Muchu denník Pravda.

Mucha nevylučuje ani možnosť, že by zostal v Tule. "Možno by som nebol proti, ale neviem, či je to reálne. V tomto smere je všetko otvorené. Po sezóne sa mi končí v Tule hosťovanie, ešte nie je ani jasné, ako mužstvo dopadne v najvyššej súťaži. Možno zostanem naďalej v Rusku, ale nevylučujem ani to, že tu po sezóne skončím. Uvidíme, čo bude ďalej."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články