Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Laporta otvorene: Odmietol som ponuku 200 miliónov eur za túto hviezdu

BARCELONA - Prezident FC Barcelona Joan Laporta prezradil, že odmietol šialenú ponuku 200 miliónov eur za túto hviezdu.
Lamine Yamal a gólové oslavy futbalistov Barcelony.
Zdroj: TASR/AP - Joan Monfort
Zdieľajte:

Prezident FC Barcelona Joan Laporta v rozhovore pre Mundo Deportivo prezradil, že odmietol šialenú ponuku za hviezdneho mladíka Laminea Yamala. "Odmietli sme mnoho šialených ponúk na hráčov, ako je napríklad Lamine Yamal, vo výške okolo 200 miliónov eur. Odmietli sme. Veríme mu a nepotrebujeme ho predávať."

Laporta tiež prezradil, že odmietol aj ponuky za iných hráčov, ako napríklad Baldého, Fermína, Pedriho či Gaviho. Veľa sa hovorí o budúcnosti stredného obrancu Ronalda Araúja. Aj v jeho prípade odmietol Laporta zaujímavú ponuku z Mníchova. "Som presvedčený, že v klube zostane. Chcel ho Bayern, áno. Veľa ľudí si myslí, že je Barca v zložitej finančnej situácii, ale tá sa zlepšuje."

Prečítajte si aj

Stanislav Lobotka v súboji s Juventusom.Chystá sa megaprestup? Chceme podpísať Lobotku! Vyhlásil prezident jedného z najslávnejších klubov sveta

Laporta hovoril aj o plánoch Barcelony na leto. Neočakáva žiadne veľké zmeny. Chcel by jednu či dve posily do kádra, potvrdil záujem o Stanislava Lobotku z Neapola. "Nejaké pohyby v kádri budú, ale nepredpokladám, že budú veľké. Našou prioritou je veriť tímu, ktorý momentálne máme."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Mundo Deportivo

Diskusia

Podobné články