Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Mak po góle za PAOK: Bol to nádherný pocit vidieť radosť fanúšikov

SOLÚN - Mak po góle za PAOK: "Bol to nádherný pocit vidieť radosť fanúšikov"
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Slovenský futbalový reprezentant sa gólovo presadil už vo svojom druhom zápase po návrate do gréckeho PAOK Solún. Dvadsaťšesťročný krídleník otvoril skóre štvrtkového odvetného duelu 3. predkola Európskej ligy proti Olimpiku Doneck a prispel tak k triumfu 2:0 a postupu do play off.

Mak dostal v 24. minúte dlhú loptu do behu. Spracoval si ju na ľavej strane šestnástky, kľučkou sa zbavil obrancu, vylepšil si strelecký uhol a peknou strelou rozvlnil sieť. "Som veľmi rád, že som skóroval. Bol to nádherný pocit vidieť rozradostnených priaznivcov PAOK-u. Samozrejme teším sa z gólu, no najdôležitejšie bolo naše víťazstvo a postup," povedal pre svoju oficiálnu stránku.

Prečítajte si aj: Neymarov prvý klub chce podiel z megaprestupu, je tu ale jeden háčik!

Napriek radosti z postupu zdôraznil, že po druhom góle jeho tím zbytočne poľavil. "Musíme si povedať aj to, že po zmene strán pri našom dvojgólovom vedení sme nehrali dobre. Musíme sa zlepšiť. Máme na to dva týždne, aby sme v ďalšom stretnutí hrali lepšie," dodal.

Mak prestúpil vlani v júli z PAOK-u do Zenitu Petrohrad, no ten ho pred pár týždňami poslal na hosťovanie späť do Grécka.

Zdieľajte:
Pridal: Boris Silný
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články