Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Chelsea má vážny záujem o hviezdu Manchestru City!

LONDÝN - Úradujúci šampión Premier League - Chelsea - má podľa informácií Sky Sports vážny záujem o zisk hviezdy konkurenčného Manchestru City.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Antonio Conte sa údajne vyslovil, že má "silný a seriózny" záujem o 29-ročného kanonier "Citizens" Sergia Agüera, ktorým by taliansky lodivod rád nahradil Diega Costu.

Naturalizovaný Španiel je na odchode, čo len podčiarkol svojím nedávnym výstrelkom v rodnom meste Lagarte.

Prečítajte si aj: Diego Costa spečatil svoj ortieľ: Po tomto videu si už v Chelsea nezahrá

Pep Guardiola je dokonca ochotný ponuk zvážiť a nie ju rovno zmiesť zo stolu, ale majiteľ City Khaldoon Al Mubarak však na možnosť odchodu svojej argentínskej hviezdy povedal: "Určite ostane. Nikdy som o tom nepochyboval. Čítal som o ňom veľa špekulácií, ale celé je to smiešne."

"Sergio Aguero je jeden z najlepších hráčov na svete a my máme ambície vyhrať každú súťaž, do ktorej zasiahneme. Mať ho v tíme je pre nás nevyhnutné," vyjadril sa Mubarak. Manchester City, ako i Chelsea, údajne veľmi pozorne monitorujú aj situáciu Alexisa Sáncheza z Arsenalu.

Ohľadom Chelsea sa od otvorenia trhu hovorí, že potrebuje nového útočníka, pretože Diego Costa takmer určite odíde. Romelu Lukaku však dal prednosť Manchestru United, no špekuluje sa taktiež o menách ako Pierre-Emerick Aubameyang či Álvaro Morata.

Prečítajte si aj: VIDEO Conte stráca trpezlivosť, za každú cenu chce hviezdnu posilu: Privedie afrického zakončovateľa?

Chelsea doposiaľ získala za 40 miliónov stredného záložníka Tiemouého Bakayoka z AS Monaco, obrancu Antonia Rüdigera za 35 miliónov eur z AS Rím a gólman Willy Caballero prišiel práve z Manchestru City zadarmo.

Opačným smerom, teda von z klubu, doposiaľ natrvalo zamierili John Terry, Asmir Begovič, Nathan Chalobah, Christian Atsu, Bertrand Traoré, Nathan Aké či Dominick Solanke. Hosťovať budú napríklad Tammy Abraham, Ola Aina, Ruben Loftus-Cheek, Lucas Piazón, Marco van Ginkel, Ike Ugbo alebo Kasey Palmer.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: skysports.com

Diskusia

Podobné články