Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Conte stráca trpezlivosť, za každú cenu chce hviezdnu posilu: Privedie afrického zakončovateľa?

LONDÝN - Chelsea v tomto prestupovom okne nezískala Romeluho Lukakua, ktorý dal prednosť Manchestru United, ale stále sa snaží posilniť o hviezdneho útočníka. Navyše, londýnsky klub neuspel ani s ponukami za Leonarda Bonucciho či Jamesa Rodrígueza.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Podľa posledných informácií Sky Sports sa klub intenzívne zaujíma o gabonského strelca Borussie Dortmund Pierrea-Emericka Aubameyanga. "The Blues" potrebujú nového útočníka hlavne preto, že Diego Costa je čím ďalej, tým bližšie k odchodu.

Manažér tímu Antonio Conte má však na zozname aj iné mená, ako Álvaro Morata z Realu Madrid alebo turínsky Andrea Belotti, lenže 28-ročný Aubameyang má byť prioritou.

Borussia za hráča požaduje až sedemdesiat miliónov libier, pričom rokovania s AC Miláno alebo PSG už údajne začali. Isté je, že čínsky záujemca Tianjin Quanjian je z hry von.

Výkonný riaditeľ Dortmundu Hans-Joachim Watzke povedal, že záujemcom sa pomaly kráti čas: "Budeme čakať ešte pár dní, ale už nie dlho. Najradšej by som bol, keby zostal, ale na tejto planéte je niekoľko klubov, kde môže zarobiť viac."

Borussia Dortmund by najradšej vyriešila Aubameyangovu budúcnosť do 24. júla, kedy klub odchádza na sústredenie do Švajčiarska.

Naopak, odísť z Chelsea má možnosť Loic Rémy, ktorého vedenie uvoľnilo. Potencionálnymi kupcami sú Southampton, Everton či Marseille.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: skysports.com

Diskusia

Podobné články