Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Štokholm čaká dôležitý boj o Ligu majstrov: Takto vidia finále Európskej ligy tipéri!

ŠTOKHOLM - Je tu finále Európskej ligy! O druhú najprestížnejšiu klubovú trofej na starom kontinente si to rozdajú hviezdny Manchester United a jeden z historicky najúspešnejších klubov sveta - Ajax Amsterdam!
Zdroj: telegraph.co.uk
Zdieľajte:

Štokholmský zápas v sebe neskrýva len súboj o cenný pohár, ale aj o miestenku v Lige majstrov pre budúcu sezónu. Klub z hlavného mesta Holandska, ako vicemajster Eredivisie, si už zabezpečil účasť v milionárskej súťaži. Červení diabli však v Premier League skončili až na 6. mieste, a teda prípadný triumf vo finálovom stretnutí by pre nich znamenal úspešnú sezónu aj z hľadiska získania účasti v top európskej lige. Kto sa bude radovať po záverečnom hvizde? Spestrite si anglicko-holandskú futbalovú bitku s LIVE stávkami a prebojujte sa k parádnym výhram!

Čo očakáva v tomto stretnutí najväčšia tipérska komunita? Až 81 % jej členov verí vo výhru zverencov trénera Mourinha v kurze 1,86! Rovnako to vidí vo svojej analýze stratég MEDBET. „Holanďania majú mladý a neskúsený tím, ktorý sa podľa mňa s United nedokáže popasovať. Navyše pre Manchester sa jedná o jedinú šancu na Champions League. Semifinálová odveta Ajaxu s Lyonom ukázala, že červeno-bieli zle zvládajú tlak. Ešte k tomu im bude chýbať najskúsenejší obranca Viergever a neistý je aj štart Schöneho.“Súhlasíte?

Najväčšia komunita tipérov ponúka svojim členom zaujímavé možnosti ako písanie analýz, sledovanie živých prenosov, populárnu Tiket arénu, atraktívne súťaže a množstvo ďalších skvelých príležitostí. Zapojte sa aj vy, získajte super výhody a vstupný bonus až 999 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články