Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Pepe prestúpi do Talianska, rozlúčka s Bernábeuom mu dopriata nebude

MADRID - Hoci sa zdalo, že príjme lukratívnu ponuku od čínskeho celku Hebei Fortune, teraz to vyzerá tak, že portugalský stopér Realu Madrid Pepe sa rozhodol pre odchod do Interu Miláno.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

To, že skúsený zadák na Bernábeu končí je isté už niekoľko mesiacov a preto sa za tento čas vymyslelo už mnoho špekulácií, ktoré boli, ale aj neboli podložené na reálnom základe.

Prečítajte si aj: VIDEO 10 štatistík La Ligy, o ktorých ste zaručene nevedeli

O Pepeho sa zaujímali aj tímy v Anglicku a Francúzsku, intenzívna bola snaha hlavne PSG, no obrancu na odchod do Interu presvedčilo športové a ekonomické zázemie. K dohode chýba dotiahnuť už iba niekoľko detailov.

Pepe svoj posledný zápas za Real Madrid môže odohrať 3.júna vo finále Ligy majstrov v Cardiffe proti Juventusu. Či ho Zinedine Zidane použije však isté nie je. S určitosťou ale nenastúpi na posledný duel "Bieleho baletu" v tejto sezóne na domácom štadióne, ktorý sa uskutoční v nedeľu o 20:00, kedy pricestuje Sevilla.

Prečítajte si aj: Barcelona bude čeliť aj odchovancovi rivala: Chcem im dať gól a pomôcť Realu k titulu

"V Madride spravil obrovskú kariéru. Nebudem však riskovať, pretože má stále problém s rebrom," povedal hlavný kouč španielskeho giganta.

Dnes už 34-ročný Pepe prišiel do Realu Madrid v roku 2007 z Porta, aby získal dva ligové tituly, dve víťazstvá v Copa del Rey a taktiež dve výhry v Lige majstrov. Po dvakrát zvíťazil s týmto tímom aj v oboch Superpohároch (španielskom i európskom) a na Majstrovstvách sveta klubov.

S Portugalskom sa v roku 2016 stal majstrom Európy.

V tejto sezóne si môže na konto pripísať ďalší zisk titulu v La Lige a taktiež v Lige majstrov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: marca.com

Diskusia

Podobné články