Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Rundič skompletizoval pohárový hetrik: Je jedno, za koho hrám, vždy chcem vyhrať!

POPRAD - Pre viacerých hráčov Slovana Bratislava bol triumf vo finále Slovenského pohára - Slovnaft cupu premiérový v kariére. To sa však nedá povedať o srbskom stopérovi Milanovi Rundičovi, ktorý má s víťazstvom v SP bohaté skúsenosti.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Pre srbského stopéra Milana Rundiča sa už víťazné pohárové oslavy stávajú pravidelnou súčasťou sezóny, keďže predtým dvakrát triumfoval ako hráč AS Trenčín.

Prečítajte si aj: Slovan potvrdil pozíciu rekordéra: Skalica sa v pohárovom finále nezmohla na gól!

Víťazný hetrik dokonal vo farbách Slovana Bratislava. Na štadióne popradského NTC prispel gólom k víťazstvu 3:0 nad MFK Skalica a do futbalového životopisu si pripísal tretí triumf v slovenskej pohárovej súťaži. "Je jedno, za koho hrám. Vždy chcem odviesť na ihrisku sto percent a vyhrať. Teraz sa mi podarilo tretikrát vyhrať Slovenský pohár, takže v tomto smere som úspešný," poznamenal s úsmevom. Práve Rundičov gól v prvom polčase nasmeroval Slovanistov k víťazstvu. Do 20. minúty, v ktorej sa Srb prezentoval efektnými "nožničkami," na ktoré skalický brankár nezareagoval, sa Skaličania ešte herne dokázali Slovanu vyrovnať. Nepremenili však šance, za čo neskôr pykali.

Bratislavský klub v druhom dejstve vyvinul veľký tlak na druholigistu a strelil mu ďalšie dva góly. "Nebolo to však také jednoduché. Prvý polčas bol veľmi náročný. Potrebovali sme nejaký čas, aby sme sa dostali do hry. V úvode ešte mali aj Skaličania nejaké šance, no potom sme sa už do toho dostali a potvrdili sme svoju prevahu aj gólmi. V šatni sme si po prvom polčase povedali, že musíme streliť druhý gól. Keď vediete 1:0, je to stále nebezpečné a môže sa to otočiť. Keď sme však strelili druhý a potom i tretí, upokojilo nás to," poznamenal Rundič. Slovanisti si v Poprade užívali aj výdatnú pomoc svojich fanúšikov. Vari štyristo vytrvalo povzbudzujúcich fanúšikov "belasých" vytvorilo výbornú futbalovú atmosféru. "Je to výborný pocit, keď sú tu s nami. Všetci chceme, aby s nami boli stále a nielen pri takýchto dôležitých zápasoch," zaželal si Milan Rundič.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články