Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Pocity ohrozenia aj pred odvetou: Polícia zastavila autobus Dortmundu. Nebol to dobrý pocit, povedal kouč

MONACO - Ani cesta na odvetný duel sa nezaobišla bez problémov.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Minulý týždeň sa stali terčom útoku, keď sa pri ich autobuse ozvali tri explózie, ktoré zranili obrancu Bartru. Pocity ohrozenia prežili futbalisti Dortmundu aj pred odvetou štvrťfinále Ligy majstrov v Monaku.

Prečítajte si aj: FOTO Monaco venovalo Borussii darček: Nádherná spomienka na spolupatričnosť fanúšikov

Najprv išlo všetko podľa plánu, 90 minút pred plánovaným výkopom bola výprava Dortmundu pripravená vyraziť na štadión. Potom však polícia autobus zastavila a skoro 20 minút sa nikam nepohol. "Všetci boli ticho a nebol to dobrý pocit," povedal tréner Borussie Thomas Tuchel.

Razom prežívali hráči tie divné pocity, ktoré im pripomenuli udalosti z minulého týždňa. Sústredená atmosféra pred zápasom bola podľa kouča razom narušená. "Mal som pocit, že sme na zápas správne natešení. Naraz ale bolo okolo nás divná nálada," dodal.

UEFA oneskorenie vysvetľovala komplikovanou dopravnou situáciou. Podľa Tuchela však policajti zastavili a obklopili autobus, hoci ulica bola voľná. Bez pohnutia stáli na ceste takmer dvadsať minút.

Zápas, ktorý začal s päťminútovým oneskorením, napokon skončil víťazstvom AS Monaco 3:1. Francúzsky tím nadviazal na minulotýždňovú výhru 3:2 a prvýkrát od roku 2004 sa pozrie medzi najlepšie kvarteto Ligy majstrov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články