Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Monaco venovalo Borussii darček: Nádherná spomienka na spolupatričnosť fanúšikov

MONACO - Monaco venovalo Borussii darček na znak solidarity.
Zdroj: twitter.com - ilustračná
Zdieľajte:

Predstavitelia francúzskeho futbalového klubu AS Monaco na znak solidarity venovali funkcionárom Borussie Dortmund spomienkovú plaketu, ktorá prostredníctvom mozaiky fotografií zachytáva unikátne spojenectvo fanúšikovských táborov oboch tímov.

Prečítajte si aj: Útok na autobus zanechal následky: Opora Dortmundu má problémy so spánkom

Pred úvodným štvrťfinálovým zápasom Ligy majstrov v Dortmunde explodovali minulý utorok v blízkosti autobusu nemeckého tímu tri výbušniny, ktoré zranili obrancu Borussie Marca Bartru. Bezpečnostné zložky po tomto incidente označili zápas za vysoko rizikový a rozhodli o jeho preložení na stredu. V náhradnom termíne sa napokon duel odohral a skončil sa víťazstvom francúzskeho tímu v pomere 3:2.

Okrem výsledku však zaujala najmä spolupatričnosť priaznivcov oboch tímov. Fanúšikovia Dortmundu poskytli Monačanom prostredníctvom internetu nocľah. Podporovatelia lídra francúzskej Ligue 1 sa k nim na oplátku pridali pri spievaní chorálov. Sympatické gestá fanúšikov zachytáva spomínaná plaketa, ktorú viceprezident Monaca Vadim Vasiljev venoval pred stredajšou odvetou riaditeľovi Borussie Hansovi-Joachimovi Watzkemu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články