Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Róbert Vittek: Toto Dunajskej Strede môže závidieť celé Slovensko!

DUNAJSKÁ STREDA - Slovenským fanúšikom sa nepáči, keď sa v Dunajskej Strede pred, po aj počas ligových zápasov spieva v maďarčine a maďarským divákom to už viackrát dali aj jasne najavo. Aj súboj so Slovanom sa na Žitnom ostrove opäť niesol v elektrizujúcej atmosfére!
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Aj keď sa to mnohým Slovákom nepáči, treba objektívne priznať, že práve Dunajská Streda sa môže pýšiť aktuálne najlepšou atmosférou na Slovensku. Elektrinou nabitý kotol s viac ako 7 tisíc divákmi zažil cez víkend aj bratislavský Slovan, ktorý na pôde súpera prehral najtesnejším rozdielom 0:1.

Prečítajte si aj: VIDEO Zákrok polície SR a SBS na fanúšikov Slovana: Útoky na nič netušiacich ľudí!

Hráči a realizačný tím Slovana sa nechceli veľmi vyjadrovať k udalostiam z pätnástej minúty, keďže nepoznali okolnosti, ktoré viedli k vyhosteniu približne 200 ich priaznivcov z tribúny. Naopak, športovo vyzdvihli podporu domácich fanúšikov, ktorí sa v DAC Aréne zišli v rekordnom počte.

"Mrzí ma, ako sa to skončilo. Naši fanúšikovia sem prišli v hojnom počte. Atmosféru však môžeme Dunajskej Strede závidieť. Nielen my, no i celé Slovensko. Verím, že keď sa postaví v Bratislave nový štadión, zažijeme niečo podobné i v podaní fanúšikov Slovana," skonštatoval na margo atmosféry na Žitnom ostrove 35-ročný útočník Slovana Róbert Vittek

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články