Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Greguš stihol vylúčenie za 8 minút: Rozhodcu by som najradšej zabil

KODAŇ - Z triumfu v Európskej lige sa tešil aj slovenský stredopoliar Ján Greguš, keď jeho Kodaň zvíťazila na trávniku bulharského Ludogorca Razgrad 2:1. O góly hostí sa postarali Anicet, ktorý si strelil vlastný, a v druhom polčase Youssef Toutouh. V 81. minúte korigoval stav Claudiu Keseru.
Zdroj: dailymotion
Zdieľajte:

Greguš, ktorý nastúpil na ihrisko v 72. minúte, sa v závere takmer postaral o drámu, keď v 90.+6 minúte videl po druhej žltej červenú kartu, no domácim už neostal čas na vyrovnanie. Kodaň natiahla svoju sériu bez prehry na 13 zápasov.


Jan Gregus RED CARD Ludogorets 1-2 Cobenhavn 16... by Live1Goals

Prečítajte si aj: VIDEO Xavi Guardiolovi odporučil večne zranenú nádej Anglicka: Do City by zapadol skvele

Greguš bol po závere stretnutia poriadne frustrovaný. Slovák dostal druhú žltú kartu za zdržiavanie hry, keď odkopol loptu po faule na jedného z domácich hráčov. "Rozhodcu by som najradšej zabil,” povedal s ironickým úsmevom slovenský reprezentant.

Bola to preňho už druhá červená karta v Európe, predtým ju dostal aj v Lige majstrov na pôde FC Porto. "Loptu som odkopol možno tri metre od sebe, no rozhodcovi sa to zdalo príliš. Ako keby som loptu odkopol dvadsať metrov od miesta priestupku a získal k dobru desať sekúnd. Som frustrovaný, lebo v odvete by som asi nastúpil v základnej zostave."

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, sport.sk, Ekstrabladet

Diskusia

Podobné články