Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Kam bude stúpať jeho cena? Hamšík už teraz stojí toľko ako 306 hráčov z Fortuna ligy

NEAPOL - Ak by si to Marek Hamšík (29) náhodou rozmyslel a rozhodol by sa opustiť milovaný Neapol, jeho potencionálnych nápadníkov by to vyšlo veľmi draho. Slovákova cena totiž neustále stúpa napriek veku.
Zdroj: sscnapoli.it
Zdieľajte:

Podľa renomovaného portálu transfermark sa cena za kapitána Neapola pohybuje okolo 50 miliónov eur. Marek pritom do Talianska odchádzal za smiešnu sumu, v roku 2004 ho zo Slovana Bratislava vykúpila Brescia za 500 000 eur.

Prečítajte si aj: FOTO Fortunaligistu pred štartom jarnej časti opúšťa opora: Splnil som si tu detský sen

Vtedy sedemnásťročného hráča si však všimol majiteľ Neapola De Laurentiis, ktor zaňho neváhal ponúknuť 5,5, milióna eur. Obchod s vtedy neznámym Slovákom mu vyšiel nad očakávania, Hamšík sa stal oporou Neapola a jedným z najlepších hráčov Serie A.

Ak by ho niekto chcel kúpiť, musel by si pripraviť minimálne 45 miliónov eur, pravdepodobne však o dosť väčšiu sumu. Hamšík tak má cenu ako 306 hráčov slovenskej Fortuna ligy.

Hamšík je spolu s Icardim z Interu najcennejším hráčom talianskej ligy. Drahší je iba Gonzalo Higuaín z Juventusu, ktorého by z Turína nepustili pod 75 miliónov eur.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: transfermarkt.com, goal.com, pluska.sk

Diskusia

Podobné články