Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Manchester United vraj môže na vysnívanú posilu zabudnúť: To je preňho príliš malý klub

MANCHESTER - Už aj vrabce na streche vedia, že Manchester United chce v lete za každú cenu priviesť na Old Trafford francúzskeho reprezentanta Antoine Griezmanna. No Atlético sa najžiadanejšieho útočníka sveta len tak nevzdá.
Zdroj: mirror.co.uk
Zdieľajte:

Šéf madridského klubu sa svojej hviezdy nevzdá napriek tomu, že United nemajú problém zaplatiť hráčovu klauzulu vo výške 100 miliónov eur. "Manchester United? To je malý klub. Verím, že tréner Simeone a Griezmann svoje zmluvy dodržia," nechal sa počuť Enrique Cerezo. Griezmann pred niekoľkými mesiacmi predĺžil kontrakt do roku 2021.

Cerezo je presvedčený, že Griezmanna udrží. "Vždy, keď ho stretnem, tak mu dám pusu. Je to fantastický hráč a život v Atléticu miluje. Momentálne je bez šance, že by odišiel. Ak sa niečo zmení, budem prvý, kto to oznámi."

Prečítajte si aj: VIDEO Messi priznal, ktorého hráča obdivuje: Videl som to snáď tisíckrát, no vždy ma to ohromí

Fanúšikovia si dobre pamätajú, že klub v minulosti nedokázal udržať mená ako Sergio Agüero, Radamel Falcao či Diego Costa. Bude Francúz výnimkou? "Odišli, lebo všetci vrátane mňa zastávali názor, že ich čas v klube sa naplnil. Ale Griezmann je veľkolepý hráč a sme radi, že s nami podpísal dlhodobý kontrakt," dodal Cerezo.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Cadena Ser, 101greatgoals.com, Cadena Cope

Diskusia

Podobné články