Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Najlepší biznis života: Ramos dostal od fanúšika ponuku na svoj dres, ktorú nemohol odmietnuť

MADRID - Pre futbalového fanúšika asi neexistuje cennejšia relikvia ako artefakt v podobe dresu hráča, ideálne z jeho milovaného klubu. Sergio Sanchez túžil po drese Sergia Ramosa z Realu Madrid a celú operáciu si dobre naplánoval.
Zdroj: mundo.sputniknews.com
Zdieľajte:

Chlapík z mestečka Vejer de la Frontera na juhu Španielska neponechal nič na náhodu. Na zápas si so sebou zobral aj miestnu špecialitu „Lomo en Manteca“, ktorá sa skladá z koreneného mäsa vysmaženom na tuku so soľou a korením.

Prečítajte si aj: VIDEO Casillas sa na Real už nehnevá, nenápadne im odporučil posilu: Je najlepší na svete

Doma si pripravil aj transparent s nápisom "Sergio, ak mi dáš dres, dostaneš Lomo en Manteca.“ Takto vybavený sa vybral na zápas a počas celého stretnutia vytrvalo hulákal na obrancu bieleho baletu, všetko podporil aj mávaním pomocou transparentu.

Fungovalo to! Ramos si fanúšika všimol a po záverečnom hvizde rozhodcu nabehol k fanúšikom. Pohľadom vyhľadal Sancheza a hodil mu dres. Všetko samozrejme zachytili aj kamery.

Ramos však trval na splnení dohody. "Pochúťku chcel, dvakrát to dal jasne najavo, bez nej nechcel odísť," rozplýval sa nadšený fanúšik.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: mundo.sputniknews.com, 101greatgoals.com

Diskusia

Podobné články