Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Casillas sa na Real už nehnevá, nenápadne im odporučil posilu: Je najlepší na svete

MADRID - Iker Casillas pred časom opúšťal Real Madrid ako nepotrebný hráč, no španielska gólmanska legenda napriek tomu necíti žiadny hnev na adresu svojho bývalého zamestnávateľa.
Zdroj: instagram.com/ikercasillas
Zdieľajte:

Casillas momentálne chytá za FC Porto. "Vtedy som bol smutný, lebo som opúšťal svoj domov, ale vo futbale sa podobným veciam niekedy nevyhnete. Neberiem to tak, že by ma Real vyhodil. Čas všetko vylieči. Myslím, že som získal to, čo som potreboval a dal som tomu čas. Musíte pokračovať a nájsť sám seba."

Prečítajte si aj: Raymundo Hamšík už má klub, na Neapol ešte musí dorásť: Môže prispieť k historickému postupu

Ronaldo nedávno zažil nemilosť náročných fanúšikov Bieleho baletu a aj Casillas si na Santiago Bernabéu užil svoje. "Niekedy je pre Madridistu ťažké porozumieť piskotu. Ronaldo nedávno vyhral EURO, ale v Madride nemôžete žiť z minulosti. V Reale je veľa vecí skvelých a pár zlých. V istej chvíli pískanie na svoju adresu zažil asi každý hráč Realu."

Do Madridu by vraj mal po sezóne zamieriť Thibaut Courtois z Chelsea a Casillas by bol jeho príchodom nadšený. "Momentálne je najlepším na svete. V Chelsea mal vynikajúcu sezónu, rovnako ako po iné ročníky. Courtois by bol skvelým gólmanom pre Real Madrid."

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Onda Cero, 101greatgoals.com

Diskusia

Podobné články