Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Nepríjemnosti na lyžovačke: Ronalda odvážala sanitka, luxusné Lamborghini musela doviesť odťahovka!

MADRID - Hviezdu Realu Madrid zastihli na lyžovačke nepríjemné problémy.
Zdroj: instagram.com/cristiano - ilustračná
Zdieľajte:

Tridsaťjedenročná hviezda španielskeho Realu Madrid Cristiano Ronaldo zažíval minulý víkend na lyžovačke nečakané starosti. Portugalský futbalista sa spoločne s priateľkou Georginou Rodríguezovou vybral užívať si sneh do neďalekého strediska Navacerrada, pri spiatočnej ceste však musel nechať svoje luxusné auto napospas a odviezť ho musela sanitka.

Prečítajte si aj: VIDEO Francúzska superhviezda požičia svoj hlas animovanej postave

Cristiana totiž pri návrate prepadla bolesť zápästia, ktorá mu znemožnila šoférovať jeho Lamborghini Aventador a donútila ho zaparkovať svojho "miláčika" neďaleko kruhového objazdu. Informoval denník Marca, odvolávajúc sa na web Informalia.es.

Štvornásobný držiteľ Zlatej lopty si zavolal políciu a asistenčnú službu. Policajti si ho vypočuli a prepojili na záchrannú službu, ktorá okamžite vyslala pomoc. Po 45 minútach dorazila na miesto sanitka, ktorá Ronalda s priateľkou odviezla domov, o luxusné auto sa postarala odťahová služba.

Diváci mohli už počas sobotňajšieho duelu proti Malage vidieť na pravej ruke portugalskej hviezdy zatejpované pravé zápästie. Podľa španielskych médií mu zápästie nakopol jeden zo spoluhráčov na tréningu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: marca.com

Diskusia

Podobné články