Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Príde Real o kapitána? O Ramosa prejavil záujem európsky veľkoklub

MADRID - Skončí sa po jedenástich rokoch spoločná cesta Realu Madrid a Sergia Ramosa?
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Aktuálne zranený kapitán madridského Realu Sergio Ramos bol už v lete blízko prestupu do anglického Manchestru United, lenže jednania oboch klubov napokon neskončili dohodou. V zimnom prestupovom období, však predsa môže dôjsť k presunu na Ostrovy. O tridsaťročného stopéra sa totiž začala zaujímať Chelsea.

Prečítajte si aj: VIDEO Najlepší hráč v Španielsku? Messi to nie je, Ronaldo sa nedostal ani do prvej dvadsiatky

Informáciu priniesol portál bleacherreport.com a tvrdí, že španielsky klub je ochotný rokovať, hoci len vlani podpísal s Ramosom novú päťročnú zmluvu. Kapitán Realu aj španielskej reprezentácie v lete osobne informoval vedenie o svojom želaní odísť do Anglicka, ani suma 29 miliónov libier ho však do Manchestru nedostala.

V prípade odchodu by "biely balet" prišiel o obrovskú ikonu, štatistiky Bleacher Report ale ukazujú, že v niektorých zápasoch minulej sezóny sa mi lepšie darilo bez neho. V predchádzajúcom ročníku vyhral Real 88% zápasov, do ktorých Ramos nezasiahol, naopak v zostave s ním to bolo len 66,7%.

Na oficiálnu ponuku, či prípadne samotný prestup si budeme musieť počkať do zimy. Rozhodne však bude okolo skúseného obrancu poriadne rušno.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: bleacherreport.com

Diskusia

Podobné články