Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Pečovský zúri na Kostadinova: Ruku mu fakt nepodám

ŽILINA - Kapitán Viktor Pečovský sa porúčal k zemi po nevyberavom zákroku ešte na začiatku stretnutia proti Zlatým Moravciam a už jeho reakcia na trávniku dávala tušiť, že pôjde o nepríjemné zranenie. Röntgen potvrdil zlomeninu, operácia odhalila viac.
Zdroj: facebook.com/mskzilina
Zdieľajte:

Pečovský (33) podstúpil v pondelok operáciu zlomenej ihlice predkolenia s roztrhnutými väzmi v členku, čas liečenia sa odhaduje na dva mesiace. Kosť sa sa musela zafixovať skrutkou, aby nenastal neželaný pohyb.

Prečítajte si aj: VIDEO + FOTO Zranenie Pečovského je vážnejšie, tak skoro sa nevráti ani Mazáň

Samotný futbalista sa na protihráča Kostadinova hnevá, aj keď sa mu na ihrisku ospravelnil a navštívil ho aj po zápase. "Som nahnevaný, bol to z jeho strany úplne zbytočný zákrok, veď zápas ledva začal. Ruku mu rozhodne nepodám. Medzi hráčmi by mal byť istý rešpekt," povedal Pečovský pre cas.sk.

Kostadinovom sa už nechce zaoberať. "Nebudem mu nič odkazovať, nech si vyvodí závery sám. Neplánujem si ani pozrieť opakovaný záznam. Chcem sa dať rýchlo do poriadku a pridať sa k tímu."

Cas.sk získal aj vyjadrenie Tihomira Kostadinova k incidentu. "Viktorovi želám skoré udravenie a ešte rýchlejší návrat na futbalové ihrisko," uviedol hráč Zlatých Moraviec.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: mskzilina.sk, cas.sk

Diskusia

Podobné články