Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Šialený Škrtel? Rozhodca na to čakal, tvrdí Ďurica

BRATISLAVA - Futbalisti Slovenska prehrali v nedeľňajšom úvodnom kvalifikačnom súboji MS 2018 s Anglickom v Trnave 0:1. Najbližšie sa Slováci v boji o finálový turnaj v Rusku predstavia na pôde Slovincov v sobotu 8. októbra, o ďalšie tri dni doma privítajú Škótov.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Asi všetci sa zhodli na tom, že zlom v dovtedy celkom vyrovnanom zápase prišiel krátko po štarte druhého polčasu, kedy Martin Škrtel vyfasoval druhú žltú kartu a ihrisko musel opustiť.

Prečítajte si aj: VIDEO Kozák opäť vybuchol po otázke novinára: Prečo provokujete?

Vo svete je jeho postúpanie po nohách ležiaceho Harryho Kanea vnímané ako na hranici zdravého rozumu až šialenstva. Nad Škrtelovým výpadkom krútia hlavou hlavne pre skutočnosť, že slovenský kapitán si musel byť vedomý rizika spojeného s inkasovaním druhej žltej karty a následného vylúčenia.


Frustrácia a hnev boli patrné aj na tvári jeho kolegu z obrany, Jána Ďuricu, ktorý na tlačovej konferencii okomentoval výkon srbských rozhodcov. "Rozhodca vyložene čakal na Škrťovu chybu. Hrá sa o účasť na majstrovstách sveta. Prečo by malo postúpiť Slovensko, keď máme v skupine aj Anglicko. Vždy bude tlačený silnejší tím. Možno rozhodca vedel, ako to má urobiť," nepriamo naznačil svoj názor na výsledok Ďurica.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, 101greatgoals.com

Diskusia

Podobné články