Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Slováci siahali na postup: V posledných sekundách nadstavenia prišli o všetko

SZÉKESFEHÉRVÁR - Slováci si na ME v malom futbale štvrťfinále nezahrajú.
Zdroj: reprofoto: youtube.com
Zdieľajte:

Slovenskí reprezentanti v malom futbale podľahli v osemfinálovom zápase na ME 2016 v maďarskom Székesfehérvári Nemecku po penaltovom rozstrele a na turnaji končia.

Slovákom vyšiel úvod stretnutia na výbornú. Najprv sa v 2. minúte presadil Krempaský, o ďalšie dve minúty ho napodobnil Félix a zvýšil už na 2:0. Podobne rovnako rýchlo sa však podarilo dvakrát skórovať aj nemeckým hráčom, keď sa v priebehu troch minút presadili Rittscher a Alexander. Druhý polčas bol viac taktickou bitkou, ani jedno mužstvo si nemohlo dovoliť chybu. Šanca na postup sa priblížila Slovákom tri minúty pred koncom zápasu, keď sa po rohovom kope presadil kapitán Erik Szabo. V druhej minúte nadstaveného času sa však Nemcom podarilo vyrovnať zásluhou , ktorý poslal duel do penaltového rozstrelu. V penaltovom rozstrele mali viac šťastia Nemci, a tak si dnes večer zahrajú štvrťfinále proti lepšiemu z dvojice Maďarsko-Kazachstan.

Priame prenosy zápasov Slovenska vysiela televízia DigiSport, všetky duely nájdete aj na YouTube.

miniEURO - osemfinále:

Slovensko - Nemecko 3:3 pp (2:2) - 0:2 v penaltovom rozstrele

Góly: 2. Krempaský, 4. Félix, 37. Szabo - 12. Rittscher, 15. Alexander, 40+. Thamm

Zostava SR: Harag, Kapičák - Bednár, Kučera, Szabo, Milota, Vangel, Hvízdoš, Félix, Ryban, Krempaský, Caňo, Uhliarik. Tréner: Milan Bagin

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články