Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Schweinsteiger sa rozhodol: Fanúšikom zanechal odkaz, kde priblížil svoje ďalšie pôsobisko

MANCHESTER - Nemecký futbalista Bastian Schweinsteiger oznámil, že anglický klub Manchester United je jeho poslednou hráčskou zastávkou v rámci Európy.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Tridsaťdvaročný stredopoliar sa po letnom príchode Joseho Mourinha ocitol na vedľajšej koľaji. Po tom, ako ho portugalský kormidelník preradil do rezervného tímu, si začal hľadať nový angažmán, rozhodnutie odísť z Old Traffordu však zmenil stredajším stanoviskom uverejneným na sociálnej sieti Twitter.

Schweinsteiger vyrukoval s informáciou, že MUFC je jeho posledným klubom v Európe. "Rešpektujem ostatné kluby, ale Manchester bol jediným, pre ktorý som bol ochotný opustiť Bayernu Mníchov. Som pripravený, keď ma bude tréner potrebovať. To je všetko, čo o súčasnej situácii môžem povedať. Chcem sa zároveň poďakovať fanúšikom za ich úžasnú podporu, ktorú mi v minulých týždňoch prejavili," napísal Schweinsteiger, ktorý prišiel do Manchestru vlani v lete z Bayernu Mníchov a podpísal s ním trojročný kontrakt.

Vo svojom premiérovom ročníku na ostrovoch sa skôr trápil než tešil z futbalu, keď zhruba polovicu sezóny vynechal pre dlhodobé zranenia. Napriek chýbajúcej zápasovej praxi sa ocitol vo výbere nemeckého tímu na EURO 2016, po ktorom oficiálnu ukončil reprezentačnú kariéru.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články