Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Štartuje nemecká Bundesliga! Piaty titul v rade pre Bayern?

BRATISLAVA - Začiatok nemeckej futbalovej ligy je tu! Novú sezónu otvorila bitka v superpohári medzi Bayernom a Dortmundom. Pohár z tohto prestížneho zápasu si nakoniec vybojovali Mníchovčania.
Zdroj: twitter
Zdieľajte:

Práve oni sú aj najväčšími ašpirantami na zisk trofeje v domácej súťaži. Podarí sa im obhájiť prvenstvo? Sledujte Bundesligu naživo na TV Tipsport!

Bavori sa po minulom ročníku rozlúčili s úspešným trénerom Josepom Guardiolom, ktorého kroky viedli do Manchestru City. Na uvoľnenú lavičku bol angažovaný Talian Carlo Ancelotti. Získa tento skúsený stratég po Serie A, Premier League a Ligue 1 primát aj v Nemecku? Kurz na to, že Bayern Mníchov obháji titul je 1,10:1. Jeho najväčší konkurent by mal byť Dortmund. Zverenci kouča Tuchela budú útočiť na výhru v ligovom pelotóne pri kurze 8,00:1! Vytlačia z trónu mníchovského giganta?

Člen najväčšej tipérskej komunity Finnys naložil na BVB takmer 4-stovky! V prípade konečného úspechu  Aubameyanga a spol. mu na konto pribudne parádna sumička 2 960 €! Vyskúšate to s ním aj vy?

Nezabudnite, všetky prenosy z Bundesligy môžete sledovať naživo na TV Tipsport!

Navštívte Tiket arénu, inšpirujte sa tiketmi skúsených borcov a prepracujte sa k našliapaným balíkom plných peňazí! Ešte nemáte účet v Tipsporte? Zaregistrujte sa a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!<

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články