Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

SÚŤAŽ EURO 2016 - Priebežné poradie

BRATISLAVA - Hráte s nami tipovaciu súťaž k EURO 2016? Ak áno, pozrite sa, ako ste na tom v porovnaní s ostatnými súťažiacimi. 10 najlepší sa môžu tešiť na super ceny, takže o body sa oplatí zabojovať! Ak ešte nehráte, pridajte sa k nám čo najskôr. :)
Zdroj: uefa.com, koláž: futbalovysvet.sk
Zdieľajte:

Súťaž k EURO 2016 beží na Facebooku v skupine FutbalovySvet.sk. Všetko podstatné o súťaži sa ale dozviete na našom webe, konkrétne v tomto článku.

Na tomto mieste si aspoň pripomeňme, prečo sa vám oplatí sledovať tabuľku a prebojovať sa do TOP 10. :) V dlhodobej súťaži totiž hráme o tieto ceny:

1. miesto: 25 EUR kredit na tipovanie v Tipsporte + originálne tričko Futbalovysvet.sk (limitovaná edícia k EURO 2016) + “zlatá” medaila
2. miesto: 15 EUR kredit na tipovanie v Tipsporte + originálne tričko Futbalovysvet.sk (limitovaná edícia k EURO 2016) + “strieborná” medaila
3. miesto: 10 EUR kredit na tipovanie v Tipsporte + originálne tričko Futbalovysvet.sk (limitovaná edícia k EURO 2016) + “bronzová” medaila
4.-10. miesto: originálne tričko Futbalovysvet.sk (limitovaná edícia k EURO 2016)

Nezabudnite, že okrem dlhodobej súťaže hráme o ceny aj v každom jednotlivom kole. Navyše, počas EURO 2016 dostane od nás KAŽDÝ NOVÝ klient Tipsportu skvelý bonus 6 až 16 EUR! Stačí sa zapojiť do aktuálneho kola súťaže, alebo nám priamo napísať správu na Facebooku v skupine FutbalovySvet.sk .

O umiestnení súťažiacich v tabuľke za celý turnaj EURO 2016 rozhodujú kritériá v tomto poradí:

1. Vyšší súčet získaných bodov za všetky kolá súťaže.
2. Väčší počet bodovaných umiestnení (t.j. počet kôl, v ktorých súťažiaci skončil v TOP 30) .
3. Kto zo súťažiacich častejšie pridával svoje tipy skôr .
4. Žreb (len v prípade nutnosti).

Pozor! V priebežnej tabuľke sú súťažiaci usporiadaní len podľa kritérií 1. a 2. Kritériá 3. a 4. sa vyhodnotia až na konci súťaže a to iba v prípade nutnosti určenia cien, ak kritériá 1. a 2. nerozhodnú.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články