Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Kolumbia v príprave aj s Falcaom, Pekerman: Má šancu dostať sa do rytmu

Tréner kolumbijskej futbalovej reprezentácie Jose Pekerman zaradil do nominácie na prípravné zápasy s Bahrajnom a Kuvajtom aj útočníka Radamela Falcaa, hoci vo svojom klube Manchester United nastupuje iba sporadicky.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Falcao, ktorý sa pre zranenie nemohol predstaviť na vlaňajších MS v Brazílii, je v tíme "červených diablov" na hosťovaní z AS Monaco. Od kouča Louisa van Gaala však nedostáva veľa šancí a niekoľko zápasov dokonca odohral za rezervný tím ManU. "Samozrejme, je to veľký problém, ktorý potrebujeme vyriešiť. Taký veľký, ako je Radamelov smútok v týchto dňoch," uviedol Pekerman na adresu nehrajúceho útočníka. "Poznám však Falcaove silné stránky, jeho mentalitu, nezlomnú vôľu a nikdy som nepochyboval, že sa z tejto situácie vyhrabe. Dáme mu šancu v nadchádzajúcich dvoch zápasoch. Som si istý, že nestratil nič z kondičky. Je to pre neho príležitosť, aby sa opäť dostal do správneho herného rytmu," dodal argentínsky tréner.

Ten nemôže počítať so zranením stredopoliarom Realu Madrid Jamesom Rodriguezom. Budúcotýždňové duely s Bahrajnom a Kuvajtom budú pre štvrťfinalistu minuloročných MS prípravou na Copa America.

Nominácia Kolumbie na prípravné zápasy s Bahrajnom a Kuvajtom:

Brankári: David Ospina (Arsenal Londýn), Camilo Vargas (Atletico Nacional)

Obrancovia: Pablo Armero (AC Miláno), Santiago Arias (PSV Eindhoven), Pedro Franco (Besiktas Istanbul), Eder Alvarez Balanta (River Plate), Daniel Bocanegra (Atletico Nacional), Jeison Murillo (Granada), Johan Mojica (Real Valladolid), Darwin Andrade (Standard Liége)

Stredopoliari: Fredy Guarin (Inter Miláno), Juan Cuadrado (Chelsea Londýn), Abel Aguilar (Toulouse), Juan Quintero (FC Porto), Carlos Sanchez (Aston Villa), Edwin Cardona, Alexander Mejia (obaja Monterrey), Wilmar Barrios (Tolima)

Útočníci: Radamel Falcao (Manchester United), Carlos Bacca (FC Sevilla), Teofilo Gutierrez (River Plate), Adrian Ramos (Borussia Dortmund), Rafael Santos Borre (Deportivo Cali), Andres Renteria (Santos Laguna)

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články