Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Sládek mení Spartak za Spartak

Fortunaligový futbalový klub Spartak Trnava získal ďalšiu posilu.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Z Myjavy prichádza k "bílim andelom" 25-ročný Peter Sládek. Ofenzívny futbalista, ktorý môže hrať v strede poľa aj v útoku, podpísal v pondelok predpoludním s Trnavčanmi zmluvu a následne odcestoval s mužstvom na sústredenie do maďarského Lipótu. Kluby sa zatiaľ dohodli na hosťovaní do konca aktuálnej sezóny. TASR informoval klub prostredníctvom tlačovej správy.

"To, čo sa nepodarilo už v minulosti, vyšlo dnes. Medializovaný príchod do Trnavy som spečatil podpisom zmluvy. Pre mňa je to krok vpred, idem do tradičného slovenského klubu. Samozrejme, je to pre mňa nová a veľká výzva. V tíme poznám dosť chalanov, takže verím, že nám to bude klapať hlavne smerom dopredu," povedal po podpise kontraktu Sládek. S trénerom zatiaľ hovoriť nestihol, na akom poste bude nastupovať, nateraz nerieši.

"Môžem hrať v útoku, ale aj zo strany, aj na pozícii, kde hráva Jano Vlasko. Možno sa budeme rotovať. Toto však vôbec neriešim, prispôsobím sa, dôležité je, aby som hrával a pomohol mužstvu. Už teraz sa teším na prvý jarný zápas, ktorý bude pre mňa špecifický. V Trnave privítame Spartak Myjava."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články