Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

5 mladíkov, ktorí by v roku 2015 mohli zažiariť

Top
Každý rok prináša nové mladé talenty, ktoré sa vďaka svojim výkonom dostanú do povedomia veľkých klubov. My vám prinášame päť mien, ktoré by mohli v tomto roku zažiariť.
Zdroj: Facebook
Zdieľajte:

Alvaro Medran - Real Madrid - 20 rokov

Tento dvadsaťročný stredný záložník sa na seniorskej scéne po prvýkrát zviditeľnil, keď v Lige majstrov strelil gól proti Ludogoretsu. Bude to však mať extrémne ťažké - dostať sa medzi hráčov ako sú Modrič, Kroos či Isco, je totiž takmer nemožné. Pravdepodobne tak zostane v B-tíme, kde bude čakať na ďalšiu šanci ukázať sa.

Luciano Vietto - Villarreal CF - 21 rokov

Do španielskeho klubu prišiel z Argentíny, konkrétne z Racing Club v auguste minulého roku. Klub sa v minulej sezóne, po veľkých problémoch, vrátil späť do La Ligy a hneď obsadil šieste miesto zaručujúce Európsku ligu. Veľmi k tomu prispel práve Vietto so svojimi trinástimi ligovými gólmi. Niektorí o ňom dokonca hovoria ako o novom Agüerovi.

Davy Klaassen - Ajax - 21 rokov

Ajax mal vždy skvelú akadémiu, ktorá produkovala svetových hráčov. Jedným z nich by mohol byť aj Davy Klaasen. V A-tíme debutoval už v roku 2011 a na svojom konte má už viac ako 70 odohraných stretnutí. V minulej sezóne dokonca získal ocenenie pre holandský Talent roku. V aktuálnej sezóne má na svojom konte päť gólov a osem asistencií.

Anderson Talisca - Benfica - 20 rokov

Do Portugalska prestúpil v lete minulého roku z brazílskeho klubu Bahia. Ako útočný záložník má skvelé zakončenie a v aktuálnej sezóne má na svojom konte už desať strelených gólov. Mohol by tak ísť v stopách Angela Di Mariu, ktorý rovnako ako Talisca prišiel do Benficy z Južnej Ameriky.

Aymeric Laporte - Athletic Bilbao - 20 rokov

Pokiaľ by nejaký veľkoklub hľadal mladého a spoľahlivého obrancu, určite by padlo meno Aymerica Laporteho. Mladý stredný obranca debutoval v A-tíme už v roku 2011 a od tej doby si našiel pevnú pozíciu. Bilbao sa aj vďaka jeho výkonom dokázalo dostať do Ligy majstrov. Darí sa mu aj v reprezentácii, kde prešiel takmer všetkými výbermi. Je tak možné, že by sa mohol na domácom EURE 2016 postaviť vedľa Raphäela Varaneho.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: FutbalovySvet.sk

Diskusia

Podobné články