Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Torres po návrate do Atletica: Konečne späť doma

Španielsky futbalový útočník Fernando Torres sa vracia do Atletica Madrid.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Do tímu úradujúceho šampióna La Ligy putuje z milánskeho AC na hosťovanie až do konca sezóny 2015/2016. Atletico o tom informovalo na svojej oficiálnej webstránke.

"Konečne späť doma. Ďakujem všetkým, ktorí sa postarali o to, aby sa tento sen stal skutočnosťou," napísal na svoje konto na Twitteri 30-ročný Torres. Ten je odchovancom Atletica, v jeho prvom tíme hral v rokoch 2001 až 2007 a v 214 zápasoch zaznamenal 82 gólov. Z Madridu odišiel do FC Liverpool a v roku 2011 do londýnskej Chelsea, kde sa strelecky trápil. V lete preto zamieril na hosťovanie do AC Miláno a cez víkend sa Chelsea s AC dohodli na trvalom prestupe.

Torres je majstrom sveta z roku 2010 a dvojnásobným majstrom Európy z rokov 2008 a 2012, s "The Blues" vyhral Ligu majstrov aj Európsku ligu UEFA. V tejto sezóne odohral za AC v Serii A len 10 zápasov a strelil jeden gól.

Hosťovanie z milánskeho AC do Atletica zainteresované strany definitívne spečatia 5. januára, keď sa v Taliansku oficiálna začína prestupové obdobie. Torres ešte predtým musí absolvovať lekársku prehliadku v Madride.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články