Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Bayern zarezal rozhodca! Je to hanba, ospravedlnil sa mi za chybu, priznal autor neuznaného gólu zo 103. minúty

MADRID - Bayern v odvete s Realom zarezal rozhodca! Je to hanba, ospravedlnil sa mi, hovorí autor neuznaného gólu zo 103. minúty.
Hráči Bayernu po prehre s Realom.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Bayern Mníchov bol na dosah postupu do finále Ligy majstrov, v ktorom si mohol zahrať s ďalším nemeckým tímom Dortmundom. Ale v záverečných minútach odvetného semifinále na pôde Realu Madrid dvakrát udrel Joselu a otočil na 2:1 pre "biely balet".

Bavori však vyrovnali v 103. minúte po zásahu Matthijsa de Ligta. Pred jeho gólom však prišiel hvizd čiarového rozhodcu a hlavný arbiter gól neuznal. Bayern mohol vyrovnať na 2:2 a duel by išiel do predĺženia. Ako priznal de Ligt v pozápasovom rozhovore, čiarový rozhodca sa mu ospravedlnil a priznal si chybu.

"Je to hanba. Rozhodca mi povedal: Prepáč, urobil som chybu. Nechcem povedať, že Real Madrid má vždy na strane rozhodcov, no dnes to rozhodlo," hovoril oprávnene rozčarovaný holandský reprezentant po stretnutí.

Prečítajte si aj

Thomas Tuchel a zranený Raphaël Guerreiro.Bayern dostal košom od ďalšieho trénera: Tuchela má nahradiť bývalý reprezentačný tréner Španielska!

"Myslím si, že všetci poznáme pravidlá. Ak nie je jasný ofsajd, musíme hrať ďalej! To je pravidlo! Pripadá mi to trochu hanebné. Gól Joselua bol tiež takmer v ofsajde a hralo sa ďalej. Tak prečo tomu nebolo tak aj v našom prípade?," pýtal sa Matthijs de Ligt.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články