Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Tvrdá rana pred blížiacim sa EURO: Francúzsko prišlo o majstra sveta!

PARÍŽ - Francúzsko prišlo o majstra sveta z roku 2018.
Francúzsky prezident Emmanuel Macron (vpravo) a tréner Francúzska Didier Deschamps.
Francúzsky prezident Emmanuel Macron (vpravo) a tréner Francúzska Didier Deschamps. Zdroj: TASR/AP - Benoit Tessier
Zdieľajte:

Francúzsky futbalový reprezentant Lucas Hernandéz z Paríža Saint Germain podstúpi operáciu roztrhnutého krížneho väzu v ľavom kolene. Pre zranenie sa s najväčšou pravdepodobnosťou nebude môcť zúčastniť na blížiacich ME 2024 v Nemecku.

Dvadsaťosemročný obranca sa zranil počas stredajšieho úvodného semifinálového zápasu Ligy majstrov na pôde Borussie Dortmund (0:1). Podľa agentúry AP sa podrobí operácii v najbližších dňoch. Európsky šampionát sa bude konať v Nemecku od 14. júna do 14. júla.

Prečítajte si aj

Karim Benzema pozdravuje fanúšikov Al Ittihad.Veľký návrat? Karim Benzema pricestoval do tréningovej základne Realu Madrid

Lucas Hernandéz zažil podobnú situáciu už pred dvoma rokmi v Katare. Na svetovom šampionáte odohral len osem minút, v úvodnom zápase s Austráliou si roztrhol krížny väz v pravom kolene.

Majster sveta z roku 2018 prišiel do tímu francúzskeho majstra v júli 2023 z Bayernu Mníchov, s ktorým v roku 2020 oslavoval titul v Lige majstrov. Vo finálovom dueli vtedy Bavori uspeli práve proti PSG 1:0.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články