Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Tréner Škriniara našiel vinníka nečakaného zlyhania PSG: Snažili sme sa tvoriť a vyhrať, ale...

PARÍŽ - Futbalisti Paríža Saint Germain v zostave so slovenským reprezentantom Milanom Škriniarom zaznamenali už tretiu remízu v siedmom dueli prebiehajúceho ročníka Ligue 1.
Luis Enrique skončil pri kormidle Španielska.
Zdroj: TASR/AP - Matthias Schrader
Zdieľajte:

Hlavný tréner PSG Luis Enrique po bezgólovom výsledku na pôde predposledného Clermontu uviedol, že kvalita trávnika mala vplyv aj na hru jeho zverencov.

PSG dominovalo v držaní lopty (67:33), ako aj v početnosti streľby na bránu (10:3). Napriek tomu nedokázali hostia z prevahy vyťažiť ani gól.

"Snažili sme sa tvoriť a vyhrať, ale bolo takmer nemožné kopnúť loptu správnym spôsobom, pretože vždy odskočila," uviedol hlavný tréner Parížanov Luis Enrique, ktorý poukázal na novopoložený trávnik na štadióne v Clermonte: "Vedel som, že ihrisko je nové, trávu vymenili len pred tromi dňami, ale mali sme smolu, že sme na ňom museli hrať v takýchto podmienkach."

Prečítajte si aj

VIDEO Chytil penaltu a sám vyrovnal: Francúzsky hrdina na tento deň nikdy nezabudne!

Úradujúci majstri Ligue 1 nedokázali nadviazať na víťazstvo s Borussiou Dortmund v Lige majstrov (2:0) a ligový triumf nad Olympique Marseille (4:0). Najbližšie k streleniu gólu bol v prvom polčase Ousmanne Dembele, ktorého pokusy z 19. a 40. minúty zneškodnil brankár Mory Diaw. Necelú minútu po zmene strán sa blysol aj brankár PSG Gianluigi Donnarumma, ktorý na čiare zlikvidoval šancu jamajského útočníka Shamara Nicholsona a následne mu pomohla žrď pri dorážke Yohanna Magnina. V 53. minúte sa lopta obtrela o žrď aj na opačnej strane po zakončení Kyliana Mbappeho. Slovenský obranca Milan Škriniar má aj po siedmom kole plnú minutáž v drese PSG.

Paríž má zatiaľ v ligovej sezóne bilanciu 3-3-1. V tabuľke mu patrí s dvanástimi bodmi tretia priečka o dva body za lídrom AS Monaco a bod za druhým Brestom, ktorý mal k dobru nedeľný súboj na ihrisku štvrtého Nice.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články