Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Holandská legenda: Moje srdce je na 45 % mŕtve, ale neľutujte ma

AMSTERDAM - V decembri utrpel mozgovú príhodu. Moje srdce je na 45 % mŕtve, ale neľutujte ma, hovorí holandská legenda.
Zdroj: 34752
Zdieľajte:

Bývalý hviezdny holandský reprezentačný útočník Marc Overmars utrpel v decembri mozgovú porážku. Tá zanechala na bývalej hviezde Arsenalu či Barcelony vážne zdravotné následky.

50-ročný Overmars je bojovník a pokračuje v práci športového riaditeľa belgického Royalu Antverpy. Predtým pracoval v podobnej pozícii v Ajaxe Amsterdam, no musel skončiť po obvineniach zo sexuálneho obťažovania.

Prečítajte si aj

Lionel Messi pózuje s cenou počas slávnostného odovzdávania prestížnych športových cien Laureus World Sports Awards.Žiadny návrat do Barcelony: Messiho prestup je hotová vec, kontrakt je výnimočný!

Overmars po porážke poskytol svoj prvý rozhovor pre Het LaatsteNieuws. „Keď veľa hovorím, lapám po dychu. Udržanie koncentrácie si vyžaduje veľa energie," opisoval svoj súčasný stav bývalý hviezdny útočník.

„Moje srdce je na 45 % mŕtve. Ale nemusíte ma ľutovať. Som šťastný muž, len musím svoju energiu rozložiť čo najlepšie," pokračoval Overmars.

„Ak sú na programe dôležité body alebo stretnutia, sústredím sa na ne. Na druhý deň sa môžem zotaviť. Radšej zomriem, ako by som nič nerobil," dodal veľký bojovník.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Het LaatsteNieuws

Diskusia

Podobné články