Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

V minulosti patril medzi hviezdu tímu, teraz nemá dôveru trénera Pottera: Jedna z opôr za éry Lamparda je na odchode!

LONDÝN - Situácia okolo Masona Mounta v Chelsea je komplikovaná. Stratil miesto v zostave, prežíva najhoršiu sezónu v kariére a špekuluje sa o jeho odchode. Teraz to vyzerá, že sa to skutočne stane. Mount totiž kontaktoval agenta Neila Fewingsa, ktorý by mu mal pomôcť pri prestupe zo Stamford Bridge. Podľa Fabrizia Romana je jeho odchod veľmi pravdepodobný.
Zdroj: 38447
Zdieľajte:

Mason Mount je hráčom Chelsea už od detstva. Je jedným zo silných ročníkov, ktorý sa dokázal presadiť v dospelom futbale. Napriek hosťovaniam vo Vitesse a Derby County sa dostal do prvého tímu The Blues, ktorý prevzal Frank Lampard. Spolu s ním začal využívať aj jeho dlhoročných spoluhráčov Tammyho Abrahama, Reeca Jamesa a Tomoriho. Mountovi sa darilo 3 roky, bol obľúbencom fanúšikov a oporou klubu. V minulej sezóne zaznamenal 10 gólov a 11 asistencií.

Tento rok sa však on aj väčšina jeho spoluhráčov trápi. V lige zatiaľ skóroval 3-krát a pridal 2 asistencie. Jeho posledný gól však padol ešte v roku 2022 a to do siete Bournemouthu. S príchodom hráčov ako Joao Félix stratil Potterovu podporu a teraz je náhradníkom. V posledných zápasoch potom nenastúpil kvôli zraneniu. Ani po návrate sa 24-ročný anglický reprezentant neobjaví v zostave, a tak sa zdá, že jeho dni na Stamford Bridge sú pravdepodobne spočítané.

V lete budúceho roka mu končí zmluva, takže Mount by mohol byť k dispozícii za prijateľnejšiu sumu ako 65 miliónov eur. Hovorí sa najmä o Liverpoole. Špekulácie o jeho odchode teraz ešte znásobil fakt, že Mount si našiel nového agenta Neila Fewingsa. Jeho agentúra Roof zastupuje hráčov ako Virgil van Dijk, Serge Gnabry a Sadio Mané. Práve on má teda Mountovi pomôcť s prestupom z Chelsea. Podľa Fabrizia Romana je veľmi pravdepodobné, že v lete skutočne zmení klub.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články