Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Mourinhovi po vylúčení a červenej karte došla trpezlivosť: Postrannému rozhodcovi hrozí žalobou

RÍM - Jose Mourinho je tak nespokojný s tým, že bol v utorok večer vylúčený, že pohrozil právnym konaním proti asistentovi rozhodcu, ktorý mu udelil červenú kartu. Bolo to tretíkrát v tejto sezóne, čo rímsky šéf videl červenú, a to je o tri viac ako celý jeho tím v lige dohromady.
Zdroj: 43133
Zdieľajte:

Fanúšikovia, ktorí zápas sledovali, sa domnievajú, že na začiatku druhého polčasu použil veľmi anglickú nadávku na asistenta rozhodcu. Nie je prekvapením, že nebol so situáciou spokojný a spochybnil skutočnosť, že asistent je z Turína a Rím bude tento víkend hrať s Juventusom.

Šesťdesiatročný tréner navyše pohrozil Marcovi Serrovi, ktorý bol asistentom, právnymi krokmi a povedal, že chce zistiť, či existuje zvukový záznam toho, čo bolo povedané.

"Som emotívny, ale nie blázon, aby som reagoval tak, ako som reagoval, muselo sa najprv niečo stať. Potrebujem pochopiť, či môžem podniknúť nejaké právne kroky. Piccinini mi dal červenú kartu, pretože štvrtý rozhodca bohužiaľ nemá kapacitu na to, aby pochopil, čo mi povedal. Chcem zistiť, či existuje zvukový záznam. Nechcem sa zaoberať tým, že Serra je z Turína a v nedeľu hráme s Juventusom," povedal Jose po zápase.

Prvýkrát v mojej kariére sa mi štvrtý rozhodca prihovoril tým najneuveriteľnejším spôsobom. Bolo to neospravedlniteľné. Na konci zápasu som sa s nimi išiel porozprávať.

"Piccinini, ktorý bol štvrtým rozhodcom v minulom zápase, keď som bol vylúčený, mi povedal, aby som sa Serrovi ospravedlnil. Serrovi som povedal, že by mal mať odvahu vysvetliť, čo sa stalo, ale on má problémy s pamäťou."

Na otázku, čo presne bolo povedané počas výmeny názorov so Serrom, manažér odpovedal, že by bol radšej, keby sa všetko povedalo na verejnosti. Prokuratúra FIGC údajne začala vyšetrovanie toho, čo bolo povedané, takže Mourinho sa môže dočkať spravodlivosti alebo dlhšiemu zákazu činnosti.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články