Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Chcelo ho aj trio talianskych gigantov: Arsenal ulovil bývalú hviezdu MŠK Žilina!

LONDÝN - Chcela ho trojica gigantov z talianskej Serie A aj konkurent z anglickej Premier League, londýnsky Arsenal ale konkurentom vyfúkol bývalú hviezdu MŠK Žilina či Podbrezovej.
Zdroj: 44232
Zdieľajte:

Londýnsky Arsenal už v najbližších hodinách definitívne spečatí prestup obrancu talianskej Spezie Jakuba Piotra Kiwiora. 22-ročný reprezentant Poľska, ktorý pôsobil aj v MŠK Žilina či Podbrezovej, spravil dojem na gigantov Serie A, keď sa o jeho služby zaujímal Neapol, Juventus Turín aj milánske AC.

Okrem toho po poľskej posile túžil aj anglický West Ham, ale raduje sa iný londýnsky klub. Arsenal sa podľa uznávaného talianskeho žurnalistu Fabrizia Romana dohodol so Speziou na prestupe Kiwiora, ktorého sledoval už dlhé mesiace a za ktorého by mal tím z Emirates Stadium zaplatiť zhruba 20 miliónov eur.

Prečítajte si aj

Ďalšia hviezda Slovana na odchode? Záujemca zo Španielska má tohto hráča na vrchole zoznamu posíl

"Arsenal sledoval Kiwiora celé mesiace; už pred majstrovstvami sveta mali kontakty na hráčsku stranu, zmluvu podpíše do 24 hodín,“ uviedol Romano a dodal: "West Ham ho chcel minulé leto, Juventus to skúšal a AC Miláno rokovalo so Speziou v novembri."

Kiwior je stále perspektívny talent, ktorý by v tíme aktuálneho lídra Premier League mohol nastupovať tak v obrannej líni, ako aj na poste defenzívneho záložníka.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články