Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Vráti sa Vidič do reprezentácie?

Nový tréner srbskej futbalovej reprezentácie Radovan Čurčič sa bude snažiť presvedčiť obrancu Nemanju Vidiča k návratu do národného tímu.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Bývalý stopér Manchestru United ukončil pôsobenie v reprezentačnom mužstve po neúspechu v kvalifikácii EURO 2012, následne po prestupe do Talianska si nedokázal vybojovať stabilné miesto v zostave Interu Miláno.

"Nie je potrebné sa vyjadrovať o jeho kvalitách. Počas svojej kariéry viackrát dokázal, že je jedným z najlepších obrancov v Európe," povedal Čurčič na adresu Vidiča. "Samozrejme, že by sme ho radi videli opäť v národnom mužstve. Do ďalšieho zápasu nám však zostávajú mesiace. V najbližších týždňoch sa porozprávame s niekoľkými hráčmi a uvidíme, aké majú plány," citovala trénera agentúra Reuters.

Čurčič vystriedal pri kormidle Holanďana Dicka Advocaata, ten abdikoval na funkciu po prehre 1:3 s Dánskom v súboji kvalifikácie EURO 2016. Čurčič predtým trénoval výber do 21 rokov, ktorý priviedol na finálový turnaj ME 2015 do Českej republiky. Srbi z troch zápasov I-skupiny kvalifikácie EURO 2016 získali jediný bod a ich šance prebojovať sa na šampionát do Francúzska dostali po jeseni veľké trhliny.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články