Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Obrovské prekvapenia v Slovnaft Cupe: Druholigové Komárno zabojuje o semifinále, prekvapivý koniec pre Liptákov

KOMÁRNO - Futbalisti fortunaligového FC ViOn Zlaté Moravce vypadli v osemfinále Slovenského pohára - Slovnaft Cupu. V utorok prehrali na ihrisku druholigového KFC Komárno 0:2.
Zdroj: 32428
Zdieľajte:

Po bezgólovom prvom polčase sa dostali domáci hráči do vedenia v 61. minúte, keď sa presadil Šimon Šmehýl a v nadstavenom čase definitívne spečatil postup tretieho tímu II. ligy do štvrťfinále Bayemi Nguidjol. Ďalej ide aj druhý tím druhej najvyššej súťaže Prešov, ktorý vyhral v regionálnom derby na ihrisku Humenného 1:0 gólom Jozefa Dolného.

V súboji fortunaligistov medzi domácou Skalicou a Ružomberkom sa zrodila v riadnom čase remíza. Záhoráci išli do vedenia v 14. minúte po góle Daniela Šebestu, krátko pred polčasom však išiel predčasne pod sprchy Denis Baumgartner a presilovku hostí využil v 64. minúte Tomáš Bobček. V rozstrele nakoniec postúpili hráči Skalice po triumfe 4:3.

Prečítajte si aj

Šok v českom futbale: Bývalý ligový hráč spáchal samovraždu

Aj o ďalšom stretnutí musel rozhodnúť až jedenástkový rozstrel. Trnava na domácom štadióne viedla nad Michalovcami len osem minút, keď na gól Kelvina Boatenga odpovedal Lukáš Jánošík. O polhodinu sa to takmer navlas zopakovalo. Obhajcov trofeje poslal v 79. minúte do vedenia Erik Daniel, no o deväť minút vyrovnal Matúš Marcin a išlo sa do penált. Tie boli ako na horskej dráhe, no nakoniec rozhodol Spartak v siedmej sérii pomerom 4:3, keď rozhodol Sebastian Kóša. Na druhej strane nepremenil svoj pokus Daniel Magda.

osemfinále SP - Slovnaft Cupu:

FC Spartak Trnava - MFK Zemplín Michalovce 2:2 (0:0) - 4:3 v rozstrele z 11 m
Góly: 49. Boateng, 79. Daniel - 57. Jánošík, 88. Marcin

MFK Skalica - MFK Ružomberok 1:1 (1:0) - 4:3 v rozstrele
Góly: 14. Šebesta - 64. Bobček, ČK: 45. Baumgartner (Skalica)

FK Humenné - 1. FC Tatran Prešov 0:1 (0:1)
Gól: 16. Dolný

KFC Komárno - FC ViOn Zlaté Moravce 2:0 (1:0)
Góly: 62. Šmehýl, 90.+3 Nguidjol

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články