Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Látal podal v Košiciach výpoveď, v klube o tom nevedia

Český tréner Radoslav Látal i jeho asistent Jiří Neček podali vo fortunaligovom MFK Košice výpoveď.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Dôvodom sú vraj dlhy, ktoré voči nim futbalový klub má. Vo svojom stredajšom vydaní o tom informoval český denník Sport s odvolaním sa na slová advokátky Markéty Haindlovej, ktorá oboch koučov zastupuje. Prezident MFK Blažej Podolák údajne o výpovedi nič nevie.

"V rámci výkonu advokátskej činnosti môžem potvrdiť, že z informácií, ktoré mám k dispozícii, vyplýva, že klub MFK Košice má neuhradené finančné záväzky. A je pravdou, že Radoslav Látal i Jiří Neček podali 28. októbra v klube MFK Košice výpoveď," povedala pre denník Sport Haindlová, advokátka a predsedníčka Českej asociácie futbalových hráčov. Látal má s Košicami platný kontrakt až do leta 2016.

Podľa Sportu už dlhy klubu voči trénerovi narástli do výšky státisícov českých korún a klub má výrazné finančné problémy. Šéf košického klubu ale o výpovedi údajne nič nevie. "Už ste asi druhý alebo tretí, kto mi takúto otázku kladie. Neviem o žiadnej výpovedi. Ani o nelichotivej finančnej situácii v našom klube. Ak existuje niečo nelichotivého, tak sú to výsledky, ktoré dosahujeme," cituje české periodikum slová Podoláka. Košice sú momentálne v tabuľke Fortuna ligy až na 9. mieste, hoci pred sezónou mali výrazne vyššie ambície.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články