Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Anglický gigant bojuje s PSG o Škriniara: Na výmenu ponúka túto hviezdu!

LONDÝN - Do boja o Škriniara s PSG vstupuje anglický gigant! Vyťahuje tromf z rukáva a na výmenu ponúka túto hviezdu.
Zdroj: 42218
Zdieľajte:

PSG je vážnym záujemcom o Milana Škriniara. Nový športový riaditeľ Luis Campos má slovenského reprezentačného kapitána ako číslo 1 na zozname vytypovaných letných posíl. Prvú ponuku vo výške 50 miliónov eur Inter Miláno zamietol.

PSG neváhal a zvýšil svoju ponuku na 60 miliónov eur. Klub z Parku princov je ochotný ísť ešte ďalej, informuje o tom portál sempreinter.com s odvolaním sa na milánske noviny Corriere della Sera.

PSG ide tvrdo za svojím cieľom a chce získať Škriniara čo najskôr. Bohatý klub je odhodlaný zvyšovať latku až do bodu, kedy si predstavitelia Interu povedia, že toto je ponuka, ktorú nemožno odmietnuť.

Prečítajte si aj

Škriniar súhlasí s prestupom do PSG: Paríž pripravený zvýšiť svoju ponuku

Chelsea ochotná ponúknuť za Škriniara svoju hviezdu a peniaze

Ale podľa najnovších správ z Anglicka bude mať PSG konkurenciu v podobe Chelsea Londýn. „Chelsea je pripravená ponúknuť Interu Rubena Loftusa-Cheeka a peniaze výmenou za Milana Škriniara," referuje britský The Sun s odvolaním sa na talianske noviny Gazzetta dello Sport.

Spomínaný zdroj dodáva, že Škriniar je hlavnou letnou prioritou pre The Blues. Črtá sa teda zaujímavá bitka gigantov o slovenskú oporu zadných radov.

„Keďže Blues zúfalo potrebujú posily do defenzívy, Thomas Tuchel je pripravený nechať odísť aj ďalších hráčov, aby podpísal Slováka," dodáva The Sun.

Kam napokon povedú kroky Škriniara?

Zdieľajte:
Zdroje informácií: The Sun, sempreinter.com, Gazzetta dello Sport, Corriere della Sera

Diskusia

Podobné články