Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Pogba odmietol Manchester City, v hre je však taliansky a francúzsky veľkoklub: Zamieri k Mbappemu alebo nie?

MANCHESTER - Zástupcovia záložníka Paula Pogbu viedli podľa informácií televíznej stanice Sky tento týždeň pozitívne rokovania s Juventusom ohľadom letného prestupu, kam ale povedú ďalšie kroky hviezdy Manchestru United, zatiaľ rozhodnuté nie je. Agenti francúzskeho futbalistu totiž zostávajú v diskusii aj s ďalšími dvoma európskymi veľkoklubmi.
Zdroj: 42076
Zdieľajte:

O tom, že Paul Pogba pravdepodobne odohral svoj posledný zápas za Manchester United, už vzhľadom na blížiace sa vypršanie jeho zmluvy zrejme niet pochýb, kam ale v lete zamieri, zatiaľ zrejme nevie ani on sám.

Pogba od minulého leta nedostal od Manchestru United žiadnu novú ponuku zmluvy a je už druhýkrát vo svojej kariére pripravený opustiť ako voľný hráč Old Trafford.

Jeho zástupcovia však priznávajú, že v rozhodnutí ich klienta ohľadom ďalšieho pôsobiska nebudú hrať rolu financie, ale futbalové ambície a vylúčené pritom nie je ani jeho zotrvanie v Premier League.

Podľa denníka The Times sa mal Pogba v minulých týždňoch dokonca už dohodnúť na osobných podmienkach s Manchesterom City, z plánovaného presunu ale nakoniec zišlo kvôli jeho obavám z odporu fanúšikov mestského rivala Manchestru United.

V hre o podpis francúzskeho reprezentanta je tak teraz najbližšie Juventus, ktorý viedol tento týždeň ďalšie pozitívne rokovania so zákulisným tímom Pogby, v diskusii sú ale jeho zástupcovia aj s Realom Madrid alebo PSG.

V drese talianskeho veľkoklubu sa potom zaradil medzi najtalentovanejších hráčov v Európe a na Old Trafford sa v roku 2016 vrátil za vtedy rekordnú prestupovú čiastku histórie vo výške 89 miliónov libier a počas prvej sezóny s klubom vyhral ligový pohár aj Európsku ligu.

Napriek tomu, že odvtedy zdvihol nad hlavu aj trofej pre víťazov majstrovstiev sveta s Francúzskom, ďalšie klubové úspechy sa nedostavili a jeho časté zranenia výrazne obmedzili jeho účasť na ihrisku.

Pogba bol blízko odchodu z Manchestru United už počas pôsobenia pod Josém Mourinhom, s ktorým mal búrlivé vzťahy, ktoré dokladalo napríklad to, že Mourinho odmietol z Pogbu urobiť kapitána a natočená bola aj ich konfrontácia na tréningu.

Po odchode Mourinha bol Pogba pod manažérom Olom Gunnarom Solskjaerom znovu začlenený do zostavy Manchestru United, kvôli častým zdravotným problémom ale tento rok odohral iba 21 zápasov a svoju poslednú sezónu na Old Trafforde znovu zakončí s prázdnou.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články