Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Unikli zábery z kabíny Juventusu: Brutálna hádka Ronalda s Cuadradom, musel ich ukľudňovať Pirlo!

TURÍN - Unikli zábery z kabíny Juventusu z minulej sezóny! Brutálna hádka Cristiana Ronalda s Cuadradom, musel zasiahnuť tréner Pirlo
Zdroj: 39478
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo na pôsobenie v Juventuse Turín nebude spomínať v najlepšom. Často sa hovorilo o tom, že v kabíne nevládnu práve najlepšie vzťahy a dôkazom je nielen odchod portugalskej superstar koncom leta do Manchesteru United, ale tiež uniknuté video z kabíny "Starej dámy", ktoré sa objavilo na sociálnych sieťach.

Zábery sú zo stretnutia Ligy majstrov proti Portu, na ktorom Juventus šokujúco stroskotal. Na Allianz Stadium "draci" vyhrávali proti Juventusu 1:0, čo v tej chvíli znamenalo agregát 3:1. Cristiano Ronaldo evidentne frustrovaný z diania na ihrisku vbehol počas polčasovej prestávky do kabíny poriadne nabrúsený a nešetril ostrými slovami a hlasitosťou prejavu.

Konflikt Ronalda s Cuadradom musel upokojovať tréner Pirlo

Dostal sa do verbálnej prestrelky so spoluhráčom Juanom Cuadradom a napokon musel do ich konfliktu vstúpiť tréner Andrea Pirlo, ktorý oboch kohútov upokojoval.

Prečítajte si aj

VIDEO Ani Holec a Hancko v Európskej lige neverili vlastným očiam: Tak lacný gól sa nevidí!

„Musíme pracovať tvrdšie. Kur*a! Vôbec sme nehrali! Nič!," zúril Ronaldo.

„Neboj sa," reagoval na jeho výlev Cuadrado.

„Hrali sme hov*o, ako vždy!," pokračoval nazlostený Ronaldo.

Musíš byť príkladom pre všetkých," argumentoval Cuadrado.

„Aj ja som v tom tiež. Musíme si vzájomne povedať pravdu. Hrali sme ho*no. Toto je zápas Ligy majstrov, potrebujeme mať charakter."

V tejto chvíli vstúpil do hádky Ronalda s Cuadradom tréner Pirlo a snažil sa upokojiť situáciu.

„Stačilo, poďme. Stačilo Cris. Stačilo Juan. Musíme byť pokojní a trpezliví. Budeme pokračovať v tomto duchu, ale bez hádok, s postojom niekoho, kto chce vyhrať."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články