Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Lukaku čelí kritike: Nikdy nedávaj sľub, ktorý nemôžeš dodržať!

LONDÝN - Vrátil sa na Stamford Bridge ako gólový tank. Lukaku strieľa jeden gól za druhým, napriek tomu čelí kritike
Zdroj: 40383
Zdieľajte:

Belgický útočník Romelu Lukaku sa vrátil do Chelsea po 10 rokoch ako úplne iný hráč. V minulej sezóne vystrieľal Interu Miláno Scudetto v talianskej Serie A. Po Cristianovi Ronaldovi bol druhým najlepším strelcom.

Lukaku čelí kritike: Nesľubuj, čo nemôžeš dodržať!

Lukaku svojím gólom rozhodol o výhre The Blues v úvodnom stretnutí Ligy majstrov na domácom trávniku proti Zenitu Petrohrad (1:0). Cez víkend zohral kľúčovú úlohu na ceste za výhrou proti Aston Ville (3:0) - strelil dva góly.

Napriek tomu ho bývalý útočník Interu Diego Milito kritizuje. Nepáčil sa mu spôsob, akým Lukaku zo San Sira odišiel.

Lukaku vyjadril v lete túžbu zostať v Miláne a pomáhať tímu k ďalším úspechom. Potom však prišla ponuka z Londýna vo výške 115 miliónov eur a Lukaku sa vrátil na Stamford Bridge. „Odišiel by som len do Chelsea," komentoval Belgičan svoj odchod. No fanúšikovia Nerazzurri mu to príliš "nezožrali".

„Je jedna vec, ktorú by ste nemali nikdy robiť: sľubovať niečo, čo nemôžete dodržať," hovoril Milito pre La Gazzetta dello Sport na margo odchodu hviezdneho útočníka.

„Hráč ako on, ktorý dal toho tak veľa, sa môže rozhodnúť odísť inam, ale fanúšikovia sú sklamaní práve z týchto vyjadrení," dodal bývalý argentínsky útočník.

Milito bude pozorne sledovať úvodný súboj Interu v Lige majstrov proti Realu Madrid. Oba tímy vstúpili do ročníka s novými trénermi. Milito vidí medzi nimi určité podobnosti.

Prečítajte si aj

VIDEO Poriadny trapas: Rozhodca v Lige majstrov dal hráčovi červenú po prvej žltej

„Ancelotti prináša pocit pokoja a vyrovnanosti. Ak vyhrá všade kam príde, niečo to znamená," chválil kouča Realu Milito.

„Inzaghiho mám veľmi rád kvôli tomu, čo urobil v Laziu a kvôli tomu, ako začal v Interi. Svoj štýl hry chce implementovať s hráčmi podobnými tým z minulosti."

„Myslím si, že má jednu z hlavných vlastností Ancelottiho: schopnosť riadiť kabínu."

Milito sa v spomínanom rozhovore vyjadril aj k nečakanému odchodu krajana Lionela Messiho z FC Barcelona do PSG.

„Bol som prekvapení, ako každý iný. Bol ikona a myslel som si, že ukončí kariéru v Barcelone. Teraz po víťazstve v Copa America sa dostal späť k argentínskym ľuďom, veľká záťaž spadla z jeho pliec."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: La Gazzetta dello Sport

Diskusia

Podobné články